2015

„Vorbește în fața tuturor!” – Titlul următorului training organizat de Asociația E-Team Psychology și sfatul nostru pentru voi.

În zilele de 5 și 6 decembrie, te invităm să participi la un eveniment marca Vorbește. Dacă ai fost pus în situația de a ține o prezentare și crezi că ai avea ce să îmbunătățești, te așteptăm; iar dacă urmează să ții prezentări și vrei să fii mai pregătit decât ești acum, îți recomandăm să îți eliberezi weekend-ul. Condiția este să îți dorești o schimbare în discursul pe care îl ai în fața oamenilor.
Vorbește este o atitudine! Și vrem să îți însușești asta.

Înscrie-te completând acest formular http://goo.gl/forms/Mp8X301Dri, iar noi te vom contacta pentru a confirma participarea.

*Numărul maxim de participanţi este de 16 persoane. Selecţia se va face în funcţie de cum prezentaţi ceea ce vă motivează să vă înscrieţi, deci fiţi cât mai convingători!

Toate cele bune!


Salutare!
În acest sfârșit de săptămână vom organiza primul training pentru tine. Dacă vrei să îți cunoști noii colegi și să te distrezi alături de ei, te invităm să te înscrii! Dacă vrei să afli ce înseamnă voluntariatul pentru cei care fac asta de câțiva ani, dar și pentru tine, te așteptăm! Dacă vrei să începi să lucrezi la dezvoltarea ta… Știi ce ai de făcut! 😀
Așadar, pe 7 și 8 noiembrie 2015, între 10:00 și 17:00, ai ocazia să participi la un eveniment de care îți vei aminti cu plăcere. Vom petrece timp de calitate împreună, fără vreo referire la variabile statistice. 🙂
În funcție de numărul participanților, te vom anunța și locația, deci fii pe fază!
Psychology is our matter! Dar suntem E-Team și vrem, înainte de toate, să facem o echipă minunată!

Trainerii din acest week-end sunt : Roman Mihai-Iulian si Zarojanu Gabriel-Alexandru.

Toate cele bune!