2017

Asociatia E-team Psychology organizeaza o noua editie a evenimentului Seara Psihologului Practician! Pentru ca ne dorim ca studentii nostri sa fie cat mai bine informati cu privire la oportunitatile de viitor, va asteptam miercuri, 13 dec, ora 20:00 in D316, sa descoperim impreuna ce inseamna cariera de psiholog clinician si psihoterapeut, etapele si beneficiile acesteia. Nu ratati un invitat exceptional: Surubaru Bogdan, psiholog clinician si psihoterapeut format in terapia sistemica.
Va asteptam in numar cat mai mare !


Bună seara, dragilor!
Asociația E-team Psychology vă invită să luați parte la Seara Psihologului Practician. Aceasta va avea loc marți,pe data de 16 mai la ora 18:00.
Doamna psiholog Claudia Mirosnicencu pornind de la motto-ul:„Stabilește-ți obiectivele și viața îți va fi un șir progresiv de momente unice și împlinitoare!”a avut un parcurs profesional notabil, motiv pentru care spunem că avem privilegiul de a o avea drept invitată în cadrul evenimentului Seara Psihologului Practician. Astfel în cadrul acestui eveniment ni se vor oferi informații despre treptele pe care a trebuit să le urce pentru a se dezvolta profesional , dar și despre activitățile în care aceasta este implicată, fiind psiholog sportiv la Clubul de baschet Stomart,consilier școlar la Școala Focuri Iași și initiator al proiectului Scoala părinților. De asemenea ne va vorbi despre activitatea pe care o desfășoară în cadrul proiectului KIDS HEAVEAN, în principal pe tema metodelor de intervenție și integrare a copiilor atipici printre copiii tipici.
Vă așteptăm cu drag!


Asociația E-team Psychology vă invită să luați parte la Seara Psihologului Practician unde o vom avea ca invitat special pe D-na psiholog Duca Daniela .Aceasta este specialist în următoarele domenii:
– psihologia muncii și organizațională
– psihologia transporturilor
– psihologia aplicată în servicii
– psihologie aplicată în domeniul securității naționale
– psihologie educațională, consiliere școlară și vocațională.
Ne dorim cu această ocazie ca studenții noștri să fie cât mai bine informați cu privire la oportunitățile care îi așteaptă în viitoarea carieră de psiholog. Evenimentul va avea loc joi, 30 martie, ora 20:00, în corpul D al UAIC-sala D206.
Intrarea este liberă!
Vă așteptăm cu drag!