2016

Asociația E-Team Psychology continuă programul de ORIENTARE ÎN CARIERĂ cu specificul școlilor de psihoterapie. Pentru că ne dorim ca studenții noștri să fie cât mai bine informați cu privire la oportunitățile de viitor, de această dată Prof. Univ. Dr. Ion Dafinoiu ne va vorbi despre TERAPIE ERICKSONIANĂ ȘI HIPNOZĂ CLINICĂ.
Evenimentul va avea loc joi, 26 mai, ora 18:00, în corpul R al UAIC – sala R502. Intrarea este liberă!
Vă așteptăm cu drag!


Asociația E-Team Psychology continuă programul de ORIENTARE ÎN CARIERĂ cu specificul școlilor de psihoterapie. Pentru că ne dorim ca studenții noștri să fie cât mai bine informați cu privire la oportunitățile de viitor, Conf. Univ. Dr. Adina Karner-Huțuleac ne va vorbi despre PSIHOTERAPIA SISTEMICĂ DE FAMILIE ȘI CUPLU.
Evenimentul va avea loc luni, 23 mai, ora 18:00, în corpul D al UAIC – sala D316. Intrarea este liberă!
Vă așteptăm cu drag!


După cum v-am obișnuit, Asociația E-Team Psychology organizează o nouă ediție a evenimentului Seara Psihologului Practician cu tema „Seara Practicianului Gamma”. Invitata noastră specială, Diana Laura Ciubotaru- psiholog principal specializat în psihoterapie sistemică de familie și cuplu, este președinta Institutului Gamma.
Seara de joi, 10 martie, va fi dedicată Școlii de formare Sistemică: vom discuta despre tehnicile specifice acestei școli, dar și despre cercetarea desfășurată în cadrul Institutului Gamma.

Vă așteptăm cu drag ! 🙂


Asociația E-Team Psychology organizează o nouă ediție a evenimentului Seara Psihologului Practician!

Vă asteptăm vineri, 8 ianuarie, la Seara Psihologului Practician!
Nu ratați un invitat excepțional: Sinziana Burcea, psiholog clinician principal și supervizor, psihoterapeut adlerian, lider al Centrului de Terapie Intensivă Timpurie pentru Copilul cu autism și Familia Sa -Being MySelf!