2013

Buna,
Te invitam MIERCURI, 11 DECEMBRIE, ORA 18:OO in Sala 502 Corpul R, sa participi la cea de-a doua editie a SERII PSIHOLOGULUI PRACTICIAN.
Participand la acest eveniment vei avea ocazia sa intalnesti Psihologi Practicieni din DOMENIUL CLINIC respectiv din DOMENIUL PSIHOTERAPIEI SISTEMICE DE CUPLU SI FAMILIE.
Invitatii acestei seri vor fi:
– Dr. Psiholog Ioan Gotcă, medic la Centrul de Sănătate Mintală „Dr. Ghelerter“, din cadrul Spitalului de Psihiatrie Socola, Iaşi de asemenea si Membru al Colegiului Psihologilor din Romania, in Comisia Metodologica
– Manuela Apetroaei, psiholog clinician
– Andra Nicoleta Dumitraşcu este psihoterapeut sistemic de cuplu şi familie, în supervizare.
DACĂ TEORIA NU ITI ESTE DE AJUNS VINO SA INVETI DIN PRACTICĂ!!!!
TE ASTEPTAM CU DRAG!!!


Te invitam MIERCURI, 13 NOIEMBRIE, ora 18:00, in sala D206 sa iei parte la prima editie a SERII PSIHOLOGULUI PRACTICIAN din acest an universitar.


Te invitam MARTI, 9 aprilie, de la ora 18:00, in sala D206 pentru a lua parte la o noua editie a evenimentului SEARA PSIHOLOGULUI PRACTICIAN in care pentru prima data se va comunica ON-LINE cu practicianul.
Invitatele noastre vor fi MIHAELA MAN si GABRIELA MAN, psihologi cu formare in PSIHODRAMA, pentru a discuta despre rolul acesteia in dezvoltarea personala.
Te asteptam cu drag!!!

(MENTIUNE: echipa si cei care doresc sa ia parte la acest eveniment vor trebui sa fie PREZENTI IN SALA D206; doar specialistii vor fi on-line).