Proiectului „COPIII SINGURI ACASĂ” și E-Team Psychology au ajuns la Școala Specială „Constantin Păunescu” Iași

Pe 17 noiembrie 2016 echipa proiectului „COPIII SINGURI ACASĂ” a fost la Școala Specială „Constantin Păunescu” Iași unde s-a întâlnit cu elevii claselor primare și de gimnaziu prin intermediul prof. Mariana Lavric, prof. Alina Leonte – responsabil activități educative și prof. Sorin Gabriel Dănilă, directorul școlii.
Sesiunile de informare au fost susținute de agent șef adjunct de poliție Tudorița Grădinariu reprezentantul Secției 4 Poliție Iași – Compartimentul Poliţiei de Proximitate, bibliograf Elena Zanet, reprezentantul Bibliotecii Județene Iași, alături de studenții-voluntari de la Facultatea de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei de la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” Iaşi, prin Asociaţia E-team Psychology, și au avut un profund impact și a fost de mare interes pentru elevii prezenți.
Este foarte important pentru vârsta copiilor să se informeze și să își dezvolte atitudini pro-sociale siguranței de sine și să știe cum să prevină alte tipuri de comportamente anti-sociale, având alături ca și alternativă de petrecere a timpului liber – Biblioteca ca spațiu pentru lectură, activități recreative și diferite evenimente cultural-educative.

 

Sursa: Biblioteca Judeţeană Gh. Asachi Iaşi

Comentariile sunt închise, dar trackbacks şi pingbacks sunt deschise.